Osta samalla kertaa molemmat Lollo & Bernie -pehmolelut, niin saat 10% alennuksen - Käytä koodia L&B10

Tietosuojakäytäntö ja evästeet

Tietosuojakäytäntö

Lollobernie.com, jonka omistaa kokonaisuudessaan ruotsalainen osakeyhtiö Nordic Leisure Travel Group AB, huolehtii henkilötietojesi suojaamisesta käyttäessäsi palvelujamme. Tietosuojaselosteessa kerromme, miten henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Vastuu henkilötiedoista

Rekisterinpitäjä on Nordic Leisure Travel Group AB, organisaationumero 559222-3019, ja rekisterinpitäjä vastaa meille antamistasi henkilötiedoista Euroopan parlamentin ja neuvoston antaman asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti, joka on annettu 27. päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta, (Yleinen tietosuoja-asetus, tai GDPR). Airshoppen Travel Retail A/S on osa Nordic Leisure Travel Group -konsernia ja toimii henkilötietojen käsittelijänä. 

Henkilötietojen säilyttäminen

Keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan unionissa, mutta niitä voidaan siirtää ja käsitellä myös EU:n ulkopuolella. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään EU:n hyväksymien vakiolausekkeiden mukaisesti, jotta voimme varmistua asianmukaisista tietosuojatakuista, kun tietoa siirretään EU:sta kolmansiin maihin.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja, jotka saamme sinulta esimerkiksi tehdessäsi tilauksia, ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme tai osallistuessasi kilpailuihin. Antamasi henkilötiedot voivat sisältää esimerkiksi yhteystietoja, syntymäajan sekä maksutietoja. Lisäksi voimme kerätä henkilötietoja ulkoisista lähteistä, kuten luottotietoja ja osoitetietojen päivityksiä.

Henkilötietojen käyttäminen

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:    

  • Henkilökohtaisen tilin luomiseen ja ylläpitoon Lollobernie.com -verkkokaupassa
  • Tilauksen seurantatietojen lähettämiseksi tekstiviestillä    
  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä mahdollisissa tilaustasi koskevissa ongelmatilanteissa
  • Vastataksemme kyselyihisi tai kertoaksemme uusista tai uudistetuista palveluista 
  • Markkinointiviestien, kuten uutiskirjeiden, lähettämiseen 
  • Analyysien tekemiseen voidaksemme tarjota sinulle kohdennettua markkinointia ja tietoa  
  • Testataksemme ja parantaaksemme palveluiden tuottamiseen käyttämiämme järjestelmiä
  • Estääksemme palvelujemme väärinkäytön

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on välttämätöntä yllä mainittuja käyttötarkoituksia varten tai niin kauan kuin laki sitä meiltä edellyttää. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.

Asiakkaan oikeudet

Sinulla on asiakkaana milloin tahansa oikeus saada tietää, mitä sinua koskevia tietoja olemme tallentaneet. Jos henkilötiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita, voit pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista. Emme voi poistaa henkilötietojasi, jos niiden säilyttämiseen liittyy lakisääteisen velvoitteen noudattaminen, kuten kirjanpitosäännöt tai kun on olemassa muita lakiperusteisia syitä, kuten maksamaton velka. Voit milloin tahansa kieltää tietojesi käytön markkinointiin. Voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaan sähköpostilla tietosuojavastaava@tjareborg.fi tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen: Tjäreborg / Tietosuojavastaava, PL 185, 00101 Helsinki.

Voit tehdä henkilötietojen käsittelyyn liittyvän pyynnön myös tällä lomakkeella.

 

 

Kenellä on pääsy henkilötietoihin

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin Nordic Leisure Travel Groupin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Kolmansille osapuolille välitettyjä tietoja käytetään ainoastaan edellä mainittujen palveluiden tuottamiseen, ja näitä voivat olla esimerkiksi tilauksia toimittavat kuljetusyritykset, uutiskirjelähetyksiä tekevät mediatoimistot tai luottotietoyhtiöt ja perintätoimistot, jotka voivat käyttää henkilötietoja luottotietojen ja henkilöllisyyden tarkistamiseen sekä perintätoimenpiteisiin.

Henkilötietojen suojaaminen

Olemme tehneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi katoamiselta, manipuloinnilta ja luvattomalta käytöltä. Sopeutamme jatkuvasti suojaustoimenpiteitämme teknologian kehityksen mukaisesti. Haluamme, että kortilla maksaminen on mahdollisimman turvallista ja siksi kaikki tiedot lähetetään salatussa muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedot välitetään suojatulla yhteydellä ja että ulkopuoliset tahot eivät pääse käsiksi henkilötietoihisi. Korttiostojen osalta teemme yhteistyötä valtuutetun maksunvälittäjän kanssa, joka tarkistaa suoraan pankiltasi maksukorttisi voimassaolon. Maksunvälittäjä käsittelee korttitietojasi kansainvälisen PCI DSS -turvallisuusstandardin mukaisesti, jonka ovat kehittäneet korttiyhtiöt VISA, MasterCard, Diners, American Express ja JCB. Korttitietojasi käsitellään erittäin korkealla suojauksella. Maksaessasi kortilla pidätämme oikeuden tarkistaa henkilöllisyytesi.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi vieraillessasi verkkosivustolla ja josta tieto voidaan tunnistaa ja hakea myöhemmin. Lollobernie.com -verkkokauppa käyttää evästeitä helpottaakseen sivustolla vierailuasi sekä parantaakseen käyttökokemustasi. Emme käytä evästeitä henkilökohtaisten tietojen tallentamiseen tai tietojen luovuttamiseen kolmansille osapuolille.

Evästeitä on kahdenlaisia: pysyviä evästeitä ja istuntokohtaisia evästeitä. Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostona tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi korkeintaan 12 kuukauden ajaksi. Istuntokohtaiset evästeet tallennetaan ainoastaan istunnon ajaksi ja poistetaan, kun suljet selainistunnon. Käytämme pysyviä evästeitä tallentaaksemme aloitussivua koskevat valintasi sekä tallentaaksemme tietosi, kun olet kirjautuessasi valinnut ”Muista minut”. Käytämme istuntokohtaisia evästeitä, kun käytät tuotteiden suodatustoimintoa sekä tarkistaaksemme, oletko kirjautunut sisään tai lisäätkö tuotteen ostoskoriin.

Voit helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi selaimesi kautta. Katso tarkemmat ohjeet evästeiden hallinnoimisesta ja poistamisesta selaimesi asetuksista. Voit halutessasi estää evästeet tai saada ilmoituksen aina, kun uusi eväste tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Huomaathan, että jos estät sivustoamme käyttämästä evästeitä, et välttämättä voi käyttää kaikkia toimintojamme.

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä tilastotietojen keräämiseksi aggregoidussa muodossa analyysityökaluissa, kuten Google Analytics. Nämä evästeet ovat sekä pysyviä että istuntokohtaisia evästeitä. Pysyviä evästeitä säilytetään tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi korkeintaan 24 kuukautta.

Linkit 

Sivustolla saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän valvonnassamme. Emme vastaa näiden sivustojen henkilötietojen käsittelystä tai sisällöistä, mutta haluamme näillä linkeillä helpottaa sivuillamme vierailijoita löytämään lisätietoa tietyistä aiheista.

Valitukset

Nordic Leisure Group -konsernilla on tietosuojavastaava, johon voit olla yhteydessä sähköpostilla dpo@ving.se. Tjäreborgin tietosuojavastaavan tavoitat sähköpostilla tietosuojavastaava@tjareborg.fi. Kansallinen valvontaviranomainen Suomessa on Tietosuojavaltuutetun toimisto.

Yhteystiedot

Nordic Leisure Travel Group AB, organisaationumero: 559222-3019.

Puhelin: +46 (0)08-555 99999 

Sähköposti: lollobernieshop@airshoppen.com

Sulje

LOLLON & BERNIEN UUTISKIRJE

Parhaat ystävät pitävät yhteyttä. Lollo & Bernie haluaisivat kertoa sinulle vähän siitä, miltä heistä tuntuu ja mitä he kokevat. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat loistavia tarjouksia Lollolta & Bernieltä.

Ikävahvistus

Painamalla Enter vahvistat, että olet tarpeeksi vanha ostamaan alkoholia.

Hae

Ostoskori

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä.
Osta nyt